Drømmen om at blive verdensmester

Vi vil hos Amstrup Skilte med stolthed præsentere Agnes, som vi er så heldige at sponsorere.

Agnes på 9 år fra Børkop har kørt speedway siden hun var 5 år gammel. Agnes har klub i Vojens, hvor hun kører 50 cc i 2. division. Hun blev inspireret til at køre, fordi hendes far, Thomas, har kørt i mange år. “Jeg blev grebet af speedway og ville så gerne prøve det – og nu er jeg bare blevet helt vild med det”, udtaler Agnes. 

“Det er en familiesport, som vi alle deltager i. Man kan faktisk sige, at hele vores familie går til speedway. Lillebror August på 6 år er nemlig også hoppet med på at køre speedway i Vojens. Da begge vores børn kører speedway, så vi bruger naturligvis meget tid på det, men vi nyder det. Det er dejligt at have det til fælles. Man bliver virkelig grebet af det”, siger Sandra, mor til Agnes og August. 

Agnes går til dagligt i 2 kl. på Bøgeskov Skolen i Fredericia, hvor hendes yndlingsfag er matematik. Derudover er Agnes vild med pizza og pingviner, fordi de er seje og glider på is.

Men, der er også tid til fritid og oplevelser med venner, selvom Agnes går meget op i sporten. “Det bedste ved at køre speedway er, at man får så mange gode venner og spændende oplevelser. Min bedste oplevelse var, da jeg var med til Kongernes Fald i Vojens d. 25 maj 2019, hvor jeg vandt en 3. plads i min gruppe. Vi fik alle en speciallavet vest med nummer og autograf, så det var ret sejt. Vi var 12 kørere i alt, så det var dejligt at møde en masse andre og være en del af en opvisning. Til Kongens Fald var også Ole Olsen, Erik Gunnarsen og Hans Nielsen, som alle er tidligere professionelle”, udtaler Agnes med glæde i stemmen. 

Agnes er super sej og drømmer i fremtiden om at blive verdensmester – selvfølgelig på en 80’er maskine. “Lige nu er jeg sponsoreret af Amstrup Skilte, så min speedway cykel har fået seje klistermærker på med mit navn. Ellers får jeg hjælp af min mor og far, men jeg håber, at jeg i fremtiden kan få hjælp fra flere sponsorerer”, siger Agnes.  

Den lille pige har store ambitioner og målet er at komme ud og køre Grand Prix, hvilket bestemt er muligt, når man er så passioneret og dedikeret som 9-årig. 

Hos Amstrup Skilte glæder vi os til at følge Agnes og se hende forfølge hendes drømme!