diskretionsfolier

Diskretionsfolie eller foliering af glasvægge tilbyder en dekorativ måde, at afskærme dele af et kontor eller butik, som giver plads til diskretion i lokaler med vinduer eller glasvægge.

Bliv kontaktet

Diskretion er vigtigt for at tilbyde medarbejdere og kunder områder med privatliv i store kontormiljøer med glasvægge. Ikke nok med at tilbyde diskretion til ansatte og kunder, lukker folien også af for distraheringer i eksempelvis mødelokaler.

Diskretionsfolier er altså med til at skabe et bedre arbejdsmiljø med private rammer, på trods af, at kontoret eller butikken er bygget op af glasvægge.

Diskretionsfolier kommer i mange forskellige farver og designs, og kan ved hjælp af print, tilpasses den enkelte virksomheds visuelle udtryk. Desuden kan den monteres som massiv folie, der dækker glasset fuldkommen, eller med flotte udskåret grafiske mønstre.

Der er altså uanede muligheder for, hvordan folien skal udformes, og vi tilbyder selvfølgelig løsninger lige fra montering på en enkelt væg, til en større udrulning på hele kontoret.

Diskretionsfolien produceres og monteres naturligvis efter kundens ønsker og behov, og altid med professionel vejledning fra os i valget af farve, størrelse og design.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til montage.

Se mere om udsmykning, væghængte skærme og bilreklame.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger