detail matrixramme

En af de mest fleksible og elegante skilteløsninger til butikskæders indvendige skiltning er en matrixramme.

En matrixramme er en ramme produceret i aluminium, hvortil der hører et stofbanner. Denne slags skilt tilbyder en mere unik og elegant løsning til promovering af tilbud mm. end almindelige skilte.

Bliv kontaktet

Det tilhørende stofbanner er utrolig nemt at skifte, og man kan have mange forskellige bannere liggende, så man hele tiden har mulighed for at skifte budskaberne der vises. Dette giver stor mulighed for fleksibilitet, da medarbejderne selv kan udskifte banneret, når der er brug for det.

Matrixrammer fås både som en- eller tosidet, hvilket vil sige, at man enten kan få den med banner på den enen side, eller på begge sider. En ramme med banner på en enkelt side, fungerer optimalt til montering på en væg, mens den tosidede ramme kan monteres fødder, og stilles lige hvor det ønskes. En matrixramme med bannere på begge sider fungerer godt hvor der er meget plads, som eksempelvis i et for-område i et supermarked, mens en ensidet ramme fungerer godt i mindre butikker, hvor den kan monteres på en væg.

For at skabe ekstra opmærksomhed om sine budskaber, kan matrixrammen købes med indbyggede LED-lys, der får hele banneret til at lyse op.

Hos Amstrup Skilte kan vi printe lige præcis de budskaber du har brug for på banneret, og det bliver lavet i knivskarp kvalitet med flotte og levende farver.

Vi tilbyder altid professionel vejledning i valget af størrelse og farver, og gemmer alle filer, så der hurtigt kan blive produceret nye bannere, når der er brug for det.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til vedligeholdelse.

Se mere om henvisningsskilte, digital skiltning og detail.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger