detail instore materiale

Til butikskæders indvendige skiltning, er POS eller point-of-sale-materiale et af de vigtigste elementer i at skabe salg.

Bliv kontaktet

POS-materiale dækker over en bred vifte af skilteløsninger, der alle har til formål at nudge kunder til at putte mere i kurven, ved at præsentere varerne på en attraktiv måde, og påvirke kundernes underbevidsthed. Det er ikke skilteløsninger vi umiddelbart tænker meget over, men de påvirker os alle indirekte.

POS-materialet består blandt andet af hyldeforkanter, skilte til inventar, skilte hængende fra loft, og digitale skærme der kan ændres efter tilbud.

I designet og produktionen af disse forskellige skilteløsninger, er der stort fokus på hvilke materialer der bliver brugt, for at sikre så lette og fleksible løsninger som muligt. Det er nemlig en afgørende faktor for succesen af disse skilte, at medarbejderne selv kan flytte og montere skiltene hvor der er brug for dem.

Variation af tilbudsvarers placering er nemlig vigtig for butikkerne, så fleksibilitet i skiltningen er af højeste prioritet.

Er man til de mere eksklusive point-of-sale skilteløsninger, kan man med fordel vælge skiltetypen flexframes. En flexframe er en ramme, hvortil man køber udskiftelig bannere, hvorpå der kan printes lige hvad man ønsker. Flexframes fås både med indbygget lys, for at sikre høj opmærksomhed, og med lyddæmpende skum, der gør, at den får samme lyddæmpende egenskaber som akustiske plader.

Bannerne til flexframes er utrolig nemme at skifte, og løsningen er derfor yderst fleksibel.

Hos Amstrup Skilte gemmer vi altid produktionsfiler, så vi hurtigt kan producere flere skilte, når de bliver slidte og trænger til udskiftning. Vi tilstræber nemlig at være i stand til hurtigt og nemt, at forsyne butikkerne med nye skilte, så de ikke skal undvære.

Lad os stå for din indvendige POS skiltning, også sørger vi for professionel og kompetent vejledning til alle din virksomheds skilteønsker.

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til butiksregistrering og opmåling.

Se mere om matrixrammer, digital skiltning og gulvprint.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger