detail gulvprint

Gulvprint er en skilteløsning, der udnytter gulvet som medie, hvorpå der kan klæbes print med både udsmyknings- og sikkerhedsmæssige budskaber.

Bliv kontaktet

Gulvprintet er utroligt alsidigt, og ses brugt i en række forskellige sammenhænge.

Hos Amstrup Skilte har vi blandt andet lavet ”hold afstand og vis hensyn” gulvprint, der er blevet brugt for at sikre, at de besøgende i butikkerne holder god afstand til hinanden. Det samme budskab bliver ofte også brugt ved kasselinjer, hvor der er markeret en diskretionslinje ved dankortterminalen, for at skabe tryghed for kunderne. 

Gulvprintet bruges også i udsmykningen af butikkerne blandt andet ved højtider, som jul eller fødselsdage, hvor der er behov for ekstra udsmykning. Denne løsning kan altså tilbyde en unik mulighed for at udsmykke sin butik, uden at skabe for mange forstyrrelser for kunderne.

I baglokaler og på lagerområder bruges gulvprint også af sikkerhedsmæssige hensyn, for at indikere hvor det er sikkert at opholde sig, og hvor man skal være ekstra opmærksom, ved eksempelvis truckkørsel. 

For at sikre holdbarheden af gulvlaminatet, bliver det altid lavet i et slidstærkt materiale, da det som regel bliver udsat for enorm slid. Monteringen er dog meget simpelt, og kan derfor hurtigt udskiftes, hvis det skulle gå i stykker.

Laminatet udvikles altid i stil med kædens brand guidelines, og i tæt samarbejde med kunden for at sikre et resultat, vi begge kan være tilfredse med.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til montage.

Se mere om instore-materiale, papfigurer og udsmykning.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger