ByggepladsskiltE

Byggepladsskilte anvendes ved nybyggeri og ombygninger hos private og erhverv, da der bliver stillet krav til informationer om sikkerhed, samt hvilke parter der er involverede i processen.

Bliv kontaktet

Vi kan levere byggeskilte i forskellige varianter. Det kan være plader monteret på et træstativ med én eller to sider, eller et banner monteret på et skelet af aluminiumsrør.

Et byggeskilt er enten fritstående eller fastmonteret og leveres med tryk på den ene eller begge sider.

Kvalitet og materialer
Hos Amstrup Skilte har vi kvalitet i højsædet og vi tilbyder byggeskilte i forskellige materialer f.eks. sandwichplader, kanalplader, PVC og som bannere i massiv eller net PVC.

Lovgivning omkring byggepladsskilte
Det er SKAT der stiller krav til et synligt byggepladsskilt på alle byggepladser på privat grund dvs. grunde der er ejet af privatpersoner eller virksomheder. Der er ligeledes krav til hvilke informationer der skal være på skiltet, samt hvor det skal placeres.

Hos Amstrup Skilte tilbyder vi hjælp til at alle formelle krav bliver overholdt, og vi sørger for at få myndighedsgodkendelse til skiltene, så alt kan forløbe som planlagt.

Skiltet leveres efter kundens ønsker og behov og altid med professionel vejledning fra os i valget af type, materialer, farver og former.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til projektstyring.

Se mere om flag, vinduesfoliering og henvisningsskilte.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger