Bannerbow

Bannerbow betyder bannerbue og bruges både udendørs og indendørs til messer, udstillinger, biludstillinger og andre events bl.a. sportsbegivenheder og shows. En bannerbow er særdeles velegnet til at løbe igennem, når sportsfolk løber ind i en hal, eller når en hovedperson ankommer til et show.

Bliv kontaktet

En bannerbow er en iøjefaldende og fyldig reklamesøjle, som er nem at transportere og håndtere. Banneret kan pakkes sammen, så det næste ikke fylder noget og transporteres i ”foden”, der beskytter banneret og virker som en transporttaske.

Banneret kan naturligvis udformes i mange forskellige farver og med alt slags print, så det kan bruges til alle anledninger.

Stativet til banneret er fleksibelt, og monteringen af banneret er nem og hurtig. Selve banneret kan udskiftes fra event til event efter behov. Foden kan genbruges. Løsningen er et godt alternativ til de velkendte beach flag.

Et banner til en bannerbow leveres i brandhæmmende polyester og fås i 3 størrelser: small, medium og large. Det er en fleksibel og moderne løsning til attraktive priser.Banneret produceres lige som kunden ønsker, og kan altid få vejledning fra os i størrelse og design.

 

Meget mere service…

Vi tilbyder hjælp til grafisk arbejde.

Se mere om henvisningsskilte, udhængsskilte og 3D-print.

Find meget mere inspiration.

BLIV KONTAKTET

  MAJA ANDERSEN

  AFDELINGSLEDER

  Direkte:

  +45 79 30 40 39

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  LAILA PEDERSEN

  PROJEKTLEDER

  Direkte:

  +45 30 15 22 51

  Mail:

  salg@amstrupskilte.dk


  Her ses et par eksempler på vores løsninger