AqSorb – et lydabsorberende produkt

Hos Amstrup Skilte kan vi nu tilbyde et nyt smart produkt.

AQSorb er akustikplader, som virker lyddæmpende. Det lydabsorberende materiale skaber en naturlig lyddæmpning, som effektivt kan hjælpe med at styre støjniveauet i alle situationer. Pladerne kan bruges i mange miljøer såsom til indretning af hoteller, kontormiljøer, biblioteker, restauranter, auditorier, mødelokaler og også i private boliger. De lyddæmpende plader kan skabe et godt indeklima med fokus på en god akustik, så det er behageligt at være i rummet.

AQSorb er skabt med tanke på miljø og bæredygtighed. Produktet er udarbejdet af 100% genanvendeligt plast fra flasker i verdenshavene – også kaldet PET. Dette materiale er den største bidragsyder indenfor genanvendelse af plast. Procesessen ved fremstilling af pladerne foretages med strenge miljøhensyn for at stabilisere naturens biologiske stofskifte.

Produktet er derudover allergivenligt, isolerende og et udført i et brandhæmmende materiale. Pladerne giver dig mulighed for at kombinere sikkerhed mod brandfare med kreative og personlige løsninger. 

Hos Amstrup Skilte kan vi levere pladerne efter mål. Derudover findes de i forskellige farver og i to tykkelser – 9 mm og 12 mm. Pladerne kan placeres i rummet efter dit ønske. Produktet kan desuden leveres med fødder, hvis det passer bedre til lige netop dit behov.

Opslagstavler samt udsmykning såsom verdenskort kan også udarbejdes i materialet i alle størrelser. Derudover er det også muligt at lave kasser til reolsystemer, hvor den lydabsorberende effekt også kan være hensigtmæssig i både store og små lokaler.

Her ses et eksempel med små borde lavet af AqSorb, som er placeret ved et sofaområde. Tag endelig fat i os på salg@amstrupskilte.dk, hvis du ønsker at vide mere omkring produkterne. Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe en skræddersyet løsning.